Vaša promidžba, vaš uspjeh

Tajna uspješnog poslovanja je promidžba, ljudi moraju biti svjesni da ste im upravo Vi na raspolaganju za određenu uslugu ili proizvod.

Uspješan marketing Vas stavlja u poziciju ispred konkurencije te osigurava uspjeh. Kontaktirajte nas za tisak, dizajn, webdesign ili preporuke za kupovinu reklamnih proizvoda!

Ukratko o nama...

Primarna djelatnost Tiskola je sitotisak, no bavimo se grafičkim dizajnom i pripremama za tisak te web dizajnom.

S obzirom na 20 godina iskustva u sitotisku, od svojih usluga Vam možemo ponuditi i pomoć pri izboru promidžbenih artikala s tiskom s obzirom na profil Vaših klijenata i partnera.

O NAMA

Tiskol d.o.o.

Matični broj / OIB: 0330540 / 63947195539

Žiro račun: 2402006-1100048164

Primarna djelatnost Tiskola je sitotisak, no bavimo se grafičkim dizajnom i pripremama za tisak te web dizajnom. Reference možete naći u galeriji.

S obzirom na 20 godina iskustva u sitotisku, od svojih usluga Vam možemo ponuditi i pomoć pri izboru promidžbenih artikala s tiskom, te osmišljavanje ciljane promidžbene kamapnje s obzirom na profil Vaših klijenata i partnera.

Tiskol d.o.o. je osnovan 1993. godine. Vlasnik i izvršni direktor, te osnivač društva sa ograničenom odgovornošću je gospodin Dragan Kolda. Uspješno se bavimo sitotiskom i ostalim uslužnim djelatnostima već 20 godina.

Posjedujemo strojeve za višebojni tisak na majice i ostale tekstilne predmete, mašinu za ravni tisak veličine B2, više kompresorskih strojeva za tisak na valjkaste predmete i ravne površine, te stolove za ručni sitotisak za male naklade.

Majice za norijadu za 46kn!!! Tisak na kemijske olovke Tisak na tekstil

NOVEOBJAVE

BIZPARTNERI

ARHIVAOBJAVA